LandboSenior Vesthimmerland

Om klubben

Seniorklubben blev startet den 17. april 1996 og har til formål at virke for en aktiv og udbytterig tredie alder for nuværende og tidligere landmandsfamilier samt øvrige med interesse for landbruget.

Seniorklubben holder møde den 1. onsdag i hver måned i Aktivitetscentret Bymidten Års, hvor der serveres kaffe og rundstykker.
Vi forsøger så vidt muligt, at få et indlæg til hver sammenkomst, det kan være medlemmer eller andre, der har oplevet noget, de vil fortælle om.

Seniorklubben arrangerer forskellige foredrags- og underholdningsaftener, samt tilrettelægger besøg i forskellige virksomheder og arrangerer ture i ind- og udland.

Seniorklubben har i samarbejde med Agri Nord oprettet en SMS kæde, så der før hvert arrangement bliver udsendt en besked til alle, der ønsker det.


Bestyrelse

Formand: Gerda Hansen
Mob.: 2498 8365
Mail: geh@mail.tele.dk

Næstformand: Torben Nielsen
Mob.: 2962 1425
Mail: margithogtorben@icloud.com

Kasserer: Lars Peter Bach
Mob.: 2093 7165
Mail: lpbach@hotmail.dk

Sekretær: Inger Jensen
Mob.: 2284 7431
Mail: intomo@jensen.mail.dk

Diverse: Inga Lise Kristensen
Mob.: 5095 3905
Mail: inga.elith@gmail.com

Kontakt os

Tlf: 24988365

Email: geh@mail.tele.dk

Adresse: Agri Nord Markedsvej 6 9600 Års


Bliv medlem

Alle interesserede kan optages som medlemmer. Medlemskab er personligt på hver enkelt person, der indmeldes i klubben.

Prisen for medlemskab er 100 kr. for enlige og 200 kr. for ægtepar. Beløbet bedes indbetalt inden 1. marts. Kontingent kan ikke indbetales til Agri Nord.

Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden 15. marts. Bestyrelsen konstituerer sig med formand, næstformand, kasserer og sekretær. Klubben er selvstyrende med tæt kontakt til landboforeningens bestyrelse.

Du kan finde vor persondatapolitik for medlemmer her: Persondatapolitik

Tilmeld dig her