Brønderslev LandboSenior

Om klubben

Hvis du som forhenværende landmand eller landmand på vej ud af erhvervet fortsat gerne vil have kontakt og hyggeligt samvær med kolleger, er Landbrugets Seniorklubber måske noget for dig og din ægtefælle/samlever.

I LandboSenior Brønderslev er det INGEN forudsætning, at du har været medlem af en landboforening. Alle kan være medlem af seniorklubben – alle er velkommen.

Det overordnede formål for LandboNords Seniorklubber er at virke for en aktiv og udbytterig tredje alder for nuværende og tidligere landmandsfamilier, samt øvrige beboere i landboforeningens område.

Som medlem af en seniorklub får du et par gange om året tilsendt et program over en masse spændende arrangementer som fx foredrag, udflugter, højskoledage, kurser, bowling osv.

Hvis du er interesseret i at blive medlem, er du velkommen til at kontakte vor formand, eller udfylde kontaktformularen, som du finder her: Kontaktformular

 


Bestyrelse

Formand: Vera Nielsen
Tlf.: 9646 5080
Mail: veranielsen164@gmail.com

Næstformand: Jens Andreasen
Tlf.: 4029 0929
Mail: jamandreasen@gmail.com

Kasserer: Knud E. Olesen
Tlf.: 2342 3840
Mail: knud9700@gmail.com

Sekretær: Ruth Andersen
Tlf.: 2266 5066
Mail: andersenelholm@hotmail.com

Sekretær: Kirsten Hartmann
Tlf.: 4085 1286
Mail: erlingkirsten48@gmail.com

Kontakt os

Tlf: 9646 5080

Email: veranielsen164@gmail.com

Adresse:


Bliv medlem

Tilmeld dig her

Arrangementer

Vi skulle have holdt generalforsamling iflg. vore vedtægter før 1. april 2021, men pga. Corona blev det aflyst, og da vi først kan holde det i september/oktober, har vi valgt, at slå det sammen med næste års generalforsamling. Der var ikke noget ekstraordinært på dagsordenen, og de bestyrelsesmedlemmer som var på valg fortsatte.

Vi har også valgt, at gentage en del af de arrangementer, der blev aflyst i 2020. Vi synes, vi havde nogle gode og spændende emner, som vi gerne ville holde fast i. Arrangementer, som vi ser frem til at opleve sammen med jer medlemmer, så forhåbentlig får vi nu en mere normal tid, og kan undgå yderligere aflysninger.

Du kan hente klubbens seneste program som pdf her:

Brønderslev_første halvår 2022

 

Husk!!! At blive tilmeldt SMS beskeder, hvis I ikke allerede er tilmeldt! SMS-beskeder bliver sendt ud som påmindelser forud for arrangementerne, og andre relevante oplysninger som f.eks. ændringer i programmet. For at få SMS-besked skal vi i bestyrelsen have jeres mobilnr.

Bowling fra 1. oktober til 30. april er både tirsdag og onsdag fra kl. 9.35.
Bowling fra 1. maj til 30. september er kun onsdag fra kl. 9.35.

Til arrangementer med tilmelding skal det ske til LandboNord på tlf. 9624 2424. Ring gerne mellem kl. 10.00 og 12.00 da det er den tid, hvor receptionen er bedst bemandet. Husk at oplyse hvilken seniorklub du tilhører.
Tilmelding kan også ske på LandboNords hjemmeside www.landboNord.dk:
1. Log ind på LandboNords hjemmeside
2. Gå ind under fanebladet ”Forening” (midterste faneblad – øverst på siden)
3. Gå herefter ind under fanebladet ”Seniorklubber” (midt på siden)
4. Herefter ligger seniorklubbernes arrangementer tydeligt til venstre, sammen med
meget andet information om seniorklubberne.

Er man tilmeldt et arrangement og bliver forhindret i at deltage, vil vi gerne have en afmelding, da der ofte er folk på venteliste.